Pages

Drømmeferie i Portugal

Portugal er ofte sett på som et av de mest historiske og eldste land i Vest-Europa. Utsmykket med historiske kirker, flotte slott og flotte monumenter tar pusten fra de fleste, og disse er bare noen av tingene som vil bokstavelig talt å forme din perfekte ferie i Portugal. Selvfølgelig er en av de beste tingene om valg av Portugal for ferien at der også er like utstyrt med et omfattende utvalg av teknologisk og arkitektonisk utvikling, som gjør Portugal til et av de mest unike reisemål. Les videre for å finne ut mer om din perfekte Portugal ferie.

Kultur og arkitektur.
Dette er uten tvil en av de mest attraktive ting om Portugal, fordi de har en ganske utviklet kultur full av levende regionale tradisjoner som også er en del av de ulike arkitektoniske forskjeller vil du merke når du flytter fra en region til den neste. Hvis du er virkelig eventyrlig, så du kan prøve å bo i en ferievilla, hvor du vil kunne ha en første hånds opplevelse av både kultur og arkitektur. Klima Klimaet i Portugal er også en av hovedårsakene til at det har blitt et populært reisemål de siste årene. Hovedstaden Lisboa har generelt et varmt klima med en meget solrik og varm vår og sommer, med en gjennomsnittlig temperatur på ca 30 º. Men vinteren er ofte vindfull og våt, med et gjennomsnitt på rundt 10 º. Imidlertid er den generelle klimaet for det meste av Portugal verken for varmt eller for kaldt, men bare perfekt.

Finn ledige hoteller i Portugal.

Musikalske opplevelser.
Dette er en av de mest unike aspektene ved en ferie i Portugal, fordi de levende musikalske opplevelsene, kan bokstavelig talt legge massevis av moro og krydder til ferien. Som med enhver nasjon, er musikk definitivt en stor del av deres kultur, men Lisboa har spesielt en av de mest briljante musikalske former, kjent som den melankolske fado. Den beste måten å oppleve musikk er via Lisboa, hvor du kan finne ulike fado klubber rundt om i Bairro Alto og Alfama området.

Vinsmaking.
Naturligvis er Portugal kjent for sin portvin, men også for de ulike lette viner som ofte bruker en rekke innfødte druer. Du finner et stort utvalg av viner, samt vingårder over hele landet. Dette kan være en av de mest luksuriøse deler av en ferie i Portugal, og det beste stedet å dra for dette er Porto, som er kjent for portvin.

Kysten.
Nesten alle perfekte ferier inkluderer en utsikt over havet, og Portugal kan definitivt levere der. Med Atlanterhavet som grenser i sør og vest, er kysten av Portugal berømt for å være glamorøs. Hvis du er aktiv og ønsker å føre en mer aktiv ferie, så kan du prøve ulike vannsportaktivitetene ved Portugals kyst. Hvis du elsker vannet, kan du finne en utmerket strand der du kan svømme, snorkle, stå på vannski eller windsurfe. Du kan også prøve dykking eller om du liker å fiske, er Algarve populært for sitt store sportsfiske. Til slutt er Portugal et perfekt reisemål, fordi det bokstavelig har en rekke enestående opplevelser i ett. Du kan slappe av på stranden, besøke de gamle arkitektoniske mesterverk, eller bare kjenne på lyder, lukter, smaker, og severdigheter når det gjelder kultur og vakre landskap. God ferie i Portugal!