Pages

Spill golf i Vilamoura

Hvis du planlegger en tur til Portugal og Algarvekysten, og et av målene med reisen er å spille golf, ja da må du reise til Vilamoura. Denne byen er egentlig ikke en by, men et av Europas største turistkomplekser, bygd opp kun med tanke på feriegjester. Her finner du nemlig stort sett alt du har brukt for på en ferietur. En lang sandstrand, en marina full med luksusyachter, et casino, tennisbaner, vannsport og 6 forskjellige golfbaner.

Hvis du vil reise på ferie til Vilamoura og vil bo på kanskje det beste hotellet i området, velger du deg til Hotel Tivoli Marina Vilamoura. Hotellet har en fantastisk beliggenhet ytterst på en odde med en privat strand på den ene siden og havnen Vilamoura Marina på den andre siden av hotellet. Hotel Tivoli Marina Vilamoura er et av hotellene på Algarvekysten med kanskje best beliggenhet, om ikke i hele Portugal. Dette er 5 stjerners luksus på sitt absoulutt beste, med flere svømmebasseng, poolbar, sauna, jacuzzi, tyrkisk bad, spa-avdeling etc. etc.

Men det finnes også hoteller i de fleste prisklasser i Vilamoura, sammen med private villaer som kan være et godt alternativ hvis man er mange som reiser sammen. Estalagem da Cegonha er et 400 år gammelt herskapshus med 7 rom og et eget ridesenter. Her bor du også i kort avstand til de 6 forskjellige golfbanene, Laguna, Millenium, Old Course, Pinhal, Victoria og Vila Sol. For Vilamoura er nok det beste feriestedet i Portugal om du reiser for å spille golf på ferien.

Flere forslag til Hotell Vilamoura finner du her. 

Vil du oppleve mer enn bare golfbaner, kan et besøk til de gamle romerske ruinene Cerro da Vila være en fin opplevelse. Her finnes det et lite museum like ved marianen. Ved marinaen ligger også det meste av barer, restauranter, butikker og det som finnes av underholdning på stedet. Hvis dette fortsatt ikke er nok, kan du besøke nabobyen Quarteira hvor det for eksempel er marked på onsdager. God ferie til Portugal!